I’m testing my ability and favour

呢幾日好忙呀… 睇黎起碼仲有3個week 要做呀…
 
上星期, 係"學業為重"週…. 哈哈!
我推左兩個玩樂, 預多d 時間去準備mid-term assessment…
而且教會都好忙呀, 星期一去北九開會,二係分會月祭,四亦去元朗開座談會…
哈哈! 秩序組呢期旺啦,… 同浩倫講笑, 我足足見左佢四日呀!!!! XDDDD
 
而為左個中期試, 最終用左個weekend去準備, 而前日終於present 左啦…
考到咩grade 都估到, 不過到時又睇下畢業結果點啦…. =P
 
然後, 為左昨日果堂packing, 前晚最終都的起心肝做功課…
做到零晨一點幾….
個graphic係公司做, 唔知點解做得好快,…haha,…
結果幾似真野… haha, 有B+…
 
昨日果堂packing 係孖堂,..放十點, 然後仲要見"客"…
又接左個freelance… (oh~~ 所以話仲有3個week要做呀….)
其實d 野唔複雜, 但要時間做囉…
 
呢個就係我近期生活啦….
 
廣告

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s